Klinisk Diætist

Aarhus Sundhedscenter tilbyder klinisk diætist konsultationer og rådgivning. Vores formål er igennem kosten, at sundhedsfremme med henblik på vægttab, behandling og forebyggelse af livsstilssygdomme.

 

Klinisk diætist i Aarhus Sundhedscenter vil kunne hjælpe dig med at identificere kostens indflydelse, på godt og skidt, i din egen hverdag. Vi kan hjælpe dig med at indtage den rigtige kost både for at opnå varigt vægttab eller at behandle og undgå livsstilssygdomme.

 

Vi ser kroppens som en helhed!

Aarhus Sundhedscenter´s største værdier er at se mennesket som en helhed. Vi accepterer og anerkender at kroppen hænger sammen og at alt der har med mennesket at gøre kan og vil have indflydelse på vores sundhed. Det fysiske, psykiske og det metaboliske (organismens processer) arbejder sammen med at opretholde ligevægt i organismen. Klinisk diætist er derfor et vigtigt redskab sammen med Aarhus Sundhedscenters øvrige tilbud i vores mission med at tilbyde det bedste behandlingsløsning for vores klienter.

 

Klinisk Diætist konsultation

Samtale hos vores kliniske diætist vil tage udgangspunkt i dig og dine ønsker, symptomer, sygdomme og naturligt gennemgå dine nuværende kostvaner. Vi har stor erfaring og viden inden for mave og tarmsystemet samt kroppens egen stofskifte og metabolisme. Vores kliniske diætist vil individuelt vurdere hvilken form for kostændring passer netop til dig og din hverdag, hvorvidt om der skal tages fat i Low FOODMAP, syre/base kost, 5:2, vegan- eller vegetarkost eller andre former.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black YouTube Icon

© 2017 Aarhus Sundhedscenter.  Aarhus Sundhedscenter