Aarhus Sundhedscenter tilbyder effektiv helhedsorienteret fysioterapeutisk behandling. Vores fysioterapi er rettet mod akutte skader såvel som genoptræning eller rådgivning efter en skade eller operation.

 

Fysioterapeutisk tværfaglighed af højt niveau

Hos Aarhus Sundhedscenter får du helhedsorienteret behandling af dine gener. Vi tilbyder specialiseret fysioterapi som stræber efter årsagsbehandling af skader og gener. Vores styrker i Aarhus Sundhedscenter er tværfaglighed  

hvor vi udnytter hinandens styrker. Sammen løfter vi i flok og kan tilbyde alle klienter den mest optimale løsning på deres problem.

 

Aarhus Sundhedscenter er et af landets mest erfarne og resultatsskabende behandlerteam!

Vores værdier er at vi betragter mennesket som en helhed samtidig med, at vi ikke blot nøjes med at fjerne den aktuelle klage eller skade men vi stræber også efter at optimere og styrke organismens sundhed.

 

Fundamentet i vores fysioterapeutiske behandling er høj faglighed, professionalisme og individuelt syn på mennesket. Behandlingsforløbet består af detaljeret snak om sygdomshistorie og dybdegående forundersøgelse, der sammen sikrer at du får den bedste og korrekte løsning på årsagerne af din gene eller skade. Din behandler skræddersyer behandlingsforløbet på den mest optimale måde således at det passer netop ind i din hverdag.

 

De specialiserede fysioterapeuter i Aarhus Sundhedscenter bruger udelukkende de mest effektive og opdaterede behandlingsredskaber inden for fysioterapi og genoptræning og der er altid høj fokus på konstant faglig udvikling og forbedring.

 

Nøglen til smertefrihed

Aarhus Sundhedscenters diverse eksperter sætter altid fokus på at lokalisere den smertegivende struktur hvorefter årsagerne fastsættes. Hvis den korrekte årsag fastsættes og fjernes vil den mest optimale helingsproces opnås. Vi bruger hinandens tværfaglige kompetencer og erfaringer, hvis nødvendigt, for at give vores klienter den bedste oplevelse som muligt. Derfor vil du i Aarhus Sundhedscenter aldrig have den fornemmelse af at du bliver opgivet eller overset.

Fysioterapi

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black YouTube Icon

© 2017 Aarhus Sundhedscenter.  Aarhus Sundhedscenter