Aarhus Sundhedscenter tilbyder Kranio Sakral Terapi som er effektiv mod bl.a. hovedpine, nakkesmerter, babygener, smerter i ryg m.m.

Behandlingsformen Kranio Sakral Terapi
Kranio Sakral Terapi er en behandlingsform der udnytter og behandler hovedets og bækkenets kranio sakrale rytme. Denne rytme er afhængig af to faktorer, hjernehinden som dækker hjernen og rygmarven og væsken derimellem (cerebrospinalvæsken). Funktionen af den kranio sakrale rytme er, at sørge for at der er bevægelse i cerebrospinalvæsken. Cerebrospinalvæsken nærer og beskytter hjernen og rygmarven. Nyere forskning tyder ligeledes på at cerebrospinalvæsken renser hjernen især om natten. Hvis denne funktion ikke kan opretholdes så kan hjernen og nervesystemet blive syg. Alsheimer, epilepsi, demens, parkinsons kan muligvis forårsages af problemer i denne mekanisme.

Hvorfor er kranio sakral rytmen vigtig?
Den kranio sakrale rytme er meget vigtig for kroppen idet at rytmen og mekanismen bag rytmen er understøttelsen for hele vores nervesystem. Hvis hjernen og rygmarven ikke beskyttet og næres kan de ikke funger optimalt. Hjernen og rygmarven er styringscentralen for samtlige funktioner i vores krop. Rytmen er ligeledes en indikation på hvordan resten af vores kropssystemer har det; langsom og svag rytme kan betyde at systemerne er svage eller at vitaliteten er svag men omvendt for hurtig rytme kan betyde stress eller press i vores systemer.

Hvordan kan den kranio sakrale rytme forstyrres?
Sygdomme i hovedet såsom infektioner eller blødninger kan påvirke hjernen og hinderne omkring den. Traumer på hovedet eller hårde fødsler for babyer kan ligeledes give problemer efterfølgende. Andre årsager kunne være epidural blokader i rygsøjlen, ryggener såsom spondylolistese, scoliose, diskusprolaps eller lignende samt bækken og halebensgener.

Hvad kan Kranio Sakral Terai behandle?
Kranio Sakral Terapi kan i princippet behandle alt der har med hovedet, ryggen og bækkenet at gøre. Det kan være hovedpine, nakkesmerter, svimmelhed, problemer med syn, lugt eller hørelse, mellemørebetændelse, bihulebetændelse, kæbesmerter, halsrelaterede gener m.m.

Aarhus Sundhedscenter og Kranio Sakral Terapi
Her ved Aarhus Sundhedscenter vil den Kranio Sakral Terapi behandlingen bestå af en dybdegående interviev og undersøgelse af forskellige dele af kroppen og dens systemer hvorefter behandlingsforløbet tilrettelægges efter klientens egne ønsker. Selve behandlingen er blid og ikke generende for klienten. Kranio Sakral Terapeuten kan ligeledes benytte nogle af vores andre faggrupper i huset for at give klienten den bedst mulige service og naturligt at komme til bunds i alle af klientens gener.

 

Kranio Sakral Terapi

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black YouTube Icon

© 2017 Aarhus Sundhedscenter.  Aarhus Sundhedscenter