Personale

Kirstine Kellerup

Fysioterapeut, osteopat stud. D.O.

Kirstine er 29 år og har praktiseret på en klinik igennem mange år. Kirstine er detaljeorienteret og betragter kroppen som en helhed. Kirstine er special uddannet indenfor diagnosticering og behandling af babyer, sportsskader og ryggener.

Pris: 450 og 425 (studerende/pensionist) DKK (45 min) - Der ydes tilskud af Sygeforsikring Danmark.

Kenneth L. Madsen

Fysioterapeut, osteopat stud. D.O. og akupunktør

Kenneth er 28 år og har været ansat i Aarhus Sundhedscenter siden 2017. Kenneth går meget op i sit arbejde og fokuserer på detaljer i behandlingen. Kenneth har særlige interesseområder indenfor idræt, cykling og genoptræning

Pris: 450 og 425 (studerende/pensionist) DKK (45 min) - Der ydes tilskud af Sygeforsikring Danmark.

Mette Thomsen

Fysioterapeut, osteopat stud D.O., kranio sakral terapeut

Mette er 26 år og har været på klinikken siden 2017. Mette hviler i sig selv og har et utrolig stort overblik når det handler om at se helheden i kroppen. Ditte benytter bløde men effektive teknikker i hendes behandling. Mette har speciale indenfor gravide, babyer og børn. Ditte er ligeledes uddannet indenfor gynækologisk (GynObs) behandling.

Pris: 600 DKK (45 min) - Der ydes tilskud fra Sygeforsikring Danmark.

Jeppe Larsen

Fysioterapeut, osteopat stud. D.O.

Jeppe er 30 år og Jeppe har været på klinik igennem mange år. Jeppe er meget erfaren indenfor manuel behandling af kroppen. Jeppe er specialiseret indenfor kroppens mekaniske mønstre og hvordan forskellige områder hænger sammen. Jeppe har lang række efteruddannele indenfor manipulation og mobilisering af ryg, nakke og bækken.

Pris: 600 DKK (45 min) - Der ydes tilskud fra Sygeforsikring Danmark.

Anders Jarhelt

Fysioterapeut, osteopat stud. D.O.

Michael er 34 år og har været på klinikken siden 2016. Anders er udadvendt og imødekommende behandler der sætter sig ind i hele individet. Anders er en manuel behandler der har stor viden indenfor kroppens anatomi og funktion. Anders har særlige kompetencer indenfor ankel, knæ og hofteproblematikker. 

Pris: 500 DKK (45 min), 450 DKK - pensionist/studerende (45 min) - Der ydes tilskud fra Sygeforsikring Danmark.

Christoffer Grymer

Fysioterapeut, osteopat stud. D.O.

Christoffer er 31 år og har været ansat siden 2016. Christoffer er meget ambitiøs og faglig dygtig behandler der til enhver tid udnytter hans faglige ræsonnering. Christoffer har en lang række kurser indenfor manuel behandling såsom manipulation, MET m.m. Christoffer har særlig kompetence indenfor skulder, albue- og håndled samt mave- tarmproblemer.

Pris: 600 DKK (45 min) - Der ydes tilskud fra Sygeforsikring Danmark.

Thomas Dybdal

Fysioterapeut, osteopat stud. D.O.

Thomas er 31 år og har været ansat siden 2017. Thomas er ung og kompetent behandler der går op i detaljerne. Thomas kombinerer hans viden indenfor fysioterapi og osteopati med funktionel medicine. Thomas har arbejdet igennem mange år indenfor fitness og styrketræning, hvorfor Thomas har godt styr på idræts og sportsskader. Thomas kompetencer er manipulation, MET m.m. Thomas har særlig kompetence indenfor skulder, ryg, hovedpine og idrætsskader.

Pris: 550 DKK (45 min) - Der ydes tilskud fra Sygeforsikring Danmark.

Signe Toft

Fysioterapeut, osteopat stud. D.O., kranio sakral terapeut

Signe er 32 år og har været på klinikken siden 2017. Signe har et roligt sind men meget stort overblik når det handler om at undersøgelse og behandling. Signe benytter rolige og bløde behandlingsteknikker i hendes behandling. Ditte har speciale indenfor gravide, babyer og børn. Signe er ligeledes uddannet indenfor gynækologisk (GynObs) behandling.

Pris: 550 DKK (45 min) - Der ydes tilskud fra Sygeforsikring Danmark.

Anne Christina Mikkelsen

Fysioterapeut, osteopat stud. D.O., kranio sakral terapeut

Anne Christine er 30 år og har været på klinikken siden 2017. Anne Christine er en ambitiøs ung behandler der stræber efter detaljen. Anne Christine har brugt de sidste par år i Spanien, hvor hun har arbejdet på en osteopatisk klinik. Anne Christine har beskæftiget sig meget med atleter indenfor fodbold, løb og triathlon. Anne Christine er specialist indenfor idrætsskader, hofte-, knæ og ankleproblematikker m.m.

Pris: 500 og 450 (studerende/pensionist) DKK (45 min) - Der ydes tilskud fra Sygeforsikring Danmark.

Line Vestergård

Fysioterapeut, osteopat stud. D.O.

Line er 32 årig behandler der har arbejdet på privatklinik igennem mange år. Line er erfaren, detaljeret og grundig behandler der har en særlig evne til at sætte sig ind i patienters situationer. Line er specialiseret i babybehandling, underlivsgener samt hovedpine og migræne problemstillinger. 

Pris: 500 og 450 (studerende/pensionist) DKK (45 min) - Der ydes tilskud fra Sygeforsikring Danmark.

Maria Nielsen

Massør og fysioterapeut studerende.

Maria er 25 år og studerer fysioterapi. Maria har inden fysioterapeut uddannelsen uddannet sig til massør. Maria er dygtig indenfor behandling og massage af skulder- og nakkegener, ømme muskler og myoser, hovedpine, fiberskader i muskulatur, idrætsproblemer.

Pris: 425 (60 min), 250 (30 min).

Michael Dalby

Sportsmassør, massør, fysioterapeut, osteopat stud. D.O.

Michael er 26 år og er ansat på klinikken fra start 2017. Michael har baggrund indenfor militæret hvor han både har været sergent udsendt i Afganistan men også underviser. Michael har været behandler for diverse hold, herunder AGF håndbold samt Silkeborg IF ungdomshold. Michael er imødekommende, smilende og går altid grundigt til værks. 

Pris: 425 DKK (45 min).

Sanne Kristensen

Massør, personlig træner, fysioterapeut stud. 3 år.

Sanne er 26 år og studerer fysioterapi. Sanne har en lang trænerbaggrund hvor hun har fungeret som personlig træner. Sanne er en smilende entusiastisk pige der går 110 % op i sit arbejde. Sanne kan udføre dybdegående massage, men også blid og afslappende form for massage. 

Pris: 375 DKK (60 min), 250 DKK (30 min).

Sara Juhl

Klinisk Diætist, kandidat i klinisk ernæring

 

Sara er 28 år. Sara har 3 års erfaring indenfor kost og kostvejledning. Sara kigger på mennesket som en helhed og betragter alt omkring mennesket vigtigt såsom livsstil, kost, det psykiske såvel som det fysiske. Sara er specialist indenfor vægttab, sportsernæring, diabetes, forhøjet kolesterol, vægtøgning, mave-tarm gener og fødevareallergier.

Første konsultation: 600 DKK (75 min), Efterfølgende konsultation 300 DKK (45 min). Der er mulighed for køb af henholdsvis 10 og 5 turs klippekort.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black YouTube Icon

© 2017 Aarhus Sundhedscenter.  Aarhus Sundhedscenter