Aarhus Sundhedscenter tilbyder personlig træning for dig der vil tabe dig i vægt, dig der vil komme i bedre form eller dig der vil fremme din sundhed og eller livsstil.

 

Vi tilbyder personlig træning for alle

Her ved Aarhus Sundhedscenter er vi specialiseret i personlig træning med skader og forbedring af sundhed til formål. Vi ser og håndterer alle mennesker individuelt og vi forstår det der med at motivere forskellige mennesker forskelligt.  

 

Personlig træning og skader

Personlige trænere i Aarhus Sundhedscenter er ikke blot personlige trænere men de har også anden sundhedsfaglig uddannelse oveni såsom fysioterapi, osteopati, akupunktur eller massage. Derfor har vi mange års erfaring i skader og gener i bevægeapparatet. Det oplever vi er en god kombination således at det bedste resultat og målsætning kan opnås.

 

Personlig træning og diæt

Træning er ikke altid nok til at opnå de mål vores klienter ønsker. Derfor har vi i huset en diætist som i samarbejde med vores personlige trænere kan rykke målet tættere på. Diætisten kigger på kostvaner, livsstil og alt der vedrører den generelle sundhed. Sammen er dette en stærk kombination både til at komme i bedre form, tabe vægt og opnå en bedre livsstil.

 

Personlig træning og Aarhus Sundhedscenter 

Ved Aarhus Sundhedscenter kigger vi på kroppen og mennesket som en helhed. Aarhus Sundhedscenter består af forskellige faggrupper som kender til hinandens styrker og svagheder. Derfor er vi bevidste om at udnytte styrkerne hos hinanden til klientens fordel.

Priser:

- 500 DKK p/time

- 10 turs klippekort 4500 DKK (450 p/time)

- 20 turs klippekort 8500 DKK (425 p/time)

Personlig træning

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black YouTube Icon

© 2017 Aarhus Sundhedscenter.  Aarhus Sundhedscenter